MIAB ny leverantör åt Swedavia på Arlanda

Bildkälla; Swedavias press- och nyhetsrum

MIAB har vunnit upphandlingen för lokalvård av resenärsytorna på Arlanda flygplats.

Uppdraget omfattar 110 000 kvm och är ett viktigt steg i MIAB´s fortsatta utveckling. Avtalet inleds den 1 april 2025 med en successiv uppstart och kommer att vara fullt implementerat 2027. Avtalsperioden sträcker sig till den 31 mars 2030 med en möjlig förlängning på ytterligare tre år.

”Att få bidra till upplevelsen för över 20 miljoner årliga besökare på en så central plats som Arlanda är en stor ära för MIAB. Vårt mål är att säkerställa en ren och trivsam miljö som möter både resenärers och Swedavias förväntningar,” säger Stefan Forsgren, tf. VD MIAB.

Arlanda – en viktig plats för Sverige
Arlanda är en av Sveriges viktigaste knutpunkter för både nationella och internationella resor, och MIAB ser fram emot att bidra till att säkerställa en ren och miljö för alla besökare.

MIAB, en del av MIAB Group, betjänar en mångfald av branscher och verksamheter, från vårdsektorn, skolor och kontor till hotell, museer och butiker. Med över 5 000 engagerade medarbetare och en årlig omsättning på cirka 1,8 miljarder, positionerar sig MIAB Group som en framstående kraft inom lokalvårdssektorn. Huvudkontoren är strategiskt belägna i Stockholm och Åbo, och vi har flera lokalkontor i både Sverige och Finland för att säkerställa närhet och effektivitet.

För mer information kontakta:

Stefan Forsgren, koncernchef MIAB Group, tf VD MIAB Sverige
stefan.forsgren@miabgroup.com
070-497 16 30

Pernilla Sjöberg, Marknads- & Kommunikationschef MIAB Group
pernilla.sjoberg@miabab.se
070-333 72 63